VMDG

OVER MIJ


Mijn overtuiging: Samen eten en drinken inspireert, voedt de dialoog  en overwint obstakels: De kracht van eten! Met vernieuwing verenigen mensen, standpunten en belangen.  Ik ervaar het als een voorrecht en persoonlijke opgave om mensen, bedrijven en de wereld vanuit de kracht van eten bij elkaar en vooruit te brengen. Dan dragen ze maximaal  bij aan een onbezorgde leefomgeving en worden ze nog beter dan ze al waren.

Ernest van de Voort is een betrokken, creatieve geest die met overtuiging en daadkracht de wereld van gastvrijheid vernieuwt en verduurzaamt. Als 15 jarige Valkenburgse terrasloper leerde hij al het klappen van de zweep en volgroeide tot pragmatisch innovatiestrateeg voor talrijke nationale & internationale food service organisaties, waaronder RAI, FFC, CenterParcs,  Starbucks & Albron.  


Vanuit zijn academische vorming op Hoge Hotel School en WUR positioneerde hij zich op invloedrijke management en directiefuncties in de wereld van gastvrijheid. Grote diversiteit in ervaringen op verschillende organisatiesniveau’s kenmerken zijn pragmatische & hands-on werkwijze en het vermogen om soepel en effectief mensen in de organisatie te betrekken en samen te laten werken aan breed gedragen oplossingen die haalbaar en houdbaar zijn.


Door bedrijfsbelang, duurzaamheid en verlangens van de gast goed doordacht samen te brengen creĂ«ert hij strategie en concepten die samen jaarlijks meer dan 10 miljoen! gasten aantrekken om leuker, lekkerder en duurzamer te genieten.  

Follow on LinkedIn

Ernest van de Voort

Beeld Credits: De Verschilmakers